Verzending & Levering

Verzending
De meeste bestellingen worden de volgende dag verzonden. In het hoogseizoen kunnen verzendingen echter tot 5 werkdagen in beslag nemen. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingcode in uw e-mail waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Onze levertijden kunnen in deze rumoerige tijd nogal afwijken. Omdat onze producten uit het buitenland worden verstuurd kan de levertijd soms tot 21 werkdagen oplopen. Soms kunnen er vertragingen zijn als gevolg van de vervoerder of internationale evenementen / douane sortering.

Orderverwerking
Wij verzenden dagelijks van maandag tot en met vrijdag, 52 weken per jaar behalve op zaterdag, zondag en feestdagen. Af en toe worden bestellingen mogelijk niet ‘de volgende dag’ verzonden vanwege voorraadproblemen, het ontbreken van bestelinformatie of vertragingen in de facturering. Bestellingen die op zaterdag zijn geplaatst, worden de volgende maandag of de volgende werkdag verzonden.

Internationale verzending
We hebben bestellingen ontvangen en uitgevoerd uit meer dan 50 landen op alle verschillende continenten. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele douanekosten die uw land kan opleggen aan gekochte producten, dit moet door u als koper worden afgehandeld.